sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Iloinen isänpäivä

Hyvää isänpäivää kaikille iseille ja isoisille! Meidän perheessä juhlaviikonloppu vietettiin hyvin perinteisesti. Eilen isän ollessa poissa kotoa valmisteltiin askarrellen seuraavaa suurta päivää. Sotkuahan siitä tuli ja Robin päätti maistella sormivärejä ja itkeä sen pahaa makua. Ja tehdä sen tietystä monta kertaa sen jälkeen uudestaan. Mutta ihan hyvät niistä tuli.


Itse juhlapäivä alkoi perinteisesti aamupalan valmistamiselle ja isän "yllättämiselle". Onnittelulaulut soivat ja lahja kortteineen ojennettiin (tappelun sävyttämänä, että kumpi sen lahjan sa antaa). Aamupalaa syötiin liikaa yhdessä.





Robinin päikkäreiden jälkeen suuntasimme Espooseen Maamulle ja ukille. Tarjolla oli hirveen maukasta hirveä. Pojat myös saunoivat mun siskon tytön kanssa. Batman tajusi kesken saunatuokion, että mitäs ihmettä, serkkuhan on tyttö! Tähän hän käytti tosin jotain järeämpää ilmaisua liittyen sukupuolielimiin.

 



Kotona illalla koko perhe oli sopivan naatti ja unen luulisi tulevan helposti silmään. Kiitos kaikille kivasta päivästä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!