keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Kello-onnettomuus


Mulla kävi harmillinen tapaus. Sain viime jouluna lahjaksi aivan ihanan GUESS.:n rannekellon. Mulla on aina ollut tosi paha nikkeliallergia. En voi käyttää mitään muuta kun kulta- tai hopeakoruja ja niistäkin voi joskus iho oireilla, jos ne on vaan hopeoitu eikä täyttä hopeaa. Vaikka tämän lahjakellon piti olla nikkelivapaa, alkoi ihoni oireilla noin vuoden käyttämisen jälkeen. Kellon pinta oli varmaan sen verran kulunut. Koitin monta kertaa väkisin pitää kelloa, mutta ranteeseen tuli polttavaa ihottumaa lyhyenkin käyttöajan jälkeen. 


Päätin luovuttaa ja lopettaa ihoni kiusaamisen. Näin ollen päätin myydä tuotteen Huutonetissä ja ostaa itselleni sillä rahalla uuden, nahkaremmisenkellon. Ihan vaan varmuudeksi nahkaisen, jotta riski allergiaoireisiin olisi pienempi. Katselin vaihtoehtoja Keskisen Kellosta* . Oli vaikea löytää sopivia sillä tarjolla on paljon enemmän metallisia vaihtoehtoja. Löysin kuitenkin muutaman sopivan edullisen ja nahkaremmisen kaunottaren. Gant:lla oli kolme varteenotettavaa vaihtoehtoa: Bringhton*, Cape May* jaUnion* . DKNY:llä oli aika söpö ja edullinen vaihtoehto*. Mikä teistä olisi mulle sopivin? 

Noista joku voisi pian löytää paikkansa mun ranteesta. Odotan kuitenkin ensin, että saan vanhan myytyä, ennen kun tilaan uuden itselleni. 

(Postaus sisältää yhteistyölinkkejä, jotka on merkitty * merkillä)



4 kommenttia:

  1. Ai että harmi homma. Mulla on ite sama homma. Ostin joskus muutama vuosi sitten itelle kellon ja se oli metallihihnalla ja ranteeseen tuli varmaan kuukauden käytön jälkeen jo ihottumaa ja poltteli ja kutitti tosi paljon. Lopetin kellon käytön kokonaan ja nyt reilu vuosi sitten ostin nahkahihnaisen gantin kellon (en muista tarkkaa merkkiä :) ) mutta tähän oon ollu kyllä enemmän ku tyytyväinen! aivan loisto ostos! Ja nykysin tuntuu siltä että vaikka en saisikaan ihottumaa niin en kyllä vaihtaisi nahkahihnaisesta kellosta enää ikinä poissa. On tämä niiiin mukavan tuntoinen kädessä ja kauniskin :) Mielestäni tuo musta gantin kello voisi olla paras vaihtoehto. Lika ei näy niin helposti mustassa hihnassa ja muutenkin tuo on jotenki niin ajattoman tyylikäs :) innolla ootan jo minkä kellon noista kotiutat itsellesi. Muistappa heti laittaa kuvaa ku oot saanu uuden rakkaan kotiin :P

    -Riina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä! Voin myös kuvitella, että nahkaremminen voi olla aika kivaa vaihtelua. Ja tuo Gantin voisi olla varsin hyvä vaihtoehto. ;) Laitan heti postauksen kun ostopäätös on tehty ja tuote kotona!

      Poista
  2. Itse joskus "ohitan" (myös tosipahan!) nikkeliallergiani levittmällä korun ihokontaktissa olevalle pinnalle läpinäkyvää kynsilakkaa. Tossa ois vaan ehkä vähän hommaa kun tuon nurjan puolen peittäisi kynsilakalla... ;)
    Mutta jos on kovin rakas koru, niin sitä tekee kyllä melkein mitä tahansa! :)
    - Karin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kuullut kanssa tosta kynsilakkakikasta. Juurikin sen takia päätin olla kokeilematta, etten esim. pilaa kelloa levittämällä kynsilakkaa sen joka kohtaan. Kun tossa tosissaan sitä metallipintaa on. Pakko vaan tällä kertaa vaihtaa kelloa ja ehkä tykästyn uuteen yhtä lailla. :)

      Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!