torstai 22. marraskuuta 2012

Tekniikkaa, vauvapölyä ja parvekevaloja


Pidin tänään töissä teknisen koulutussession meidän tärkeille yhteistyökumppaneille, bloggareille. Kaiken kaikkiaan muuten onnistunut tilaisuus, mutta tietysti juuri TEKNISEN koulutuksen alkuun tulee TEKNISIÄ ongelmia. Tyypillistä kohtalon ivaa. Netti sekä järjestelmä hiukan tökki. Onneksi se ei meidän rentoa porukkaa haitannut ja homma saatiin rullaamaan hurtilla huumorilla ja käytännön toimenpiteillä. 

Yksi kohokota tilaisuudessa oli kun oman osuuteni jälkeen sain pitää kuusiviikkoista vauvaa sylissä mammabloggarin keskittyessä koulutukseen. Sain pienen rauhoittumaan ja jopa torkahtamaan syliini. Voi että sitä palleroa. Koko loppupäivän tuoksuin vauvalle. Toivottavasti hän ei tuoksunut minun hajuvedelle. Työkaverit kysyivätkin vauvakuumeesta ja totesin, että ainahan sellainen iskee HETKELLISESTI kun saa noin suloista otusta pidellä. Se on onneksi lyhyt mielenhäiriö ja realismi iskee viimeistään kotona iltakänkkiksien aikaan.

Hain myös kasan tonttujen lähettämiä paketteja postista. Näiden mukana oli uudet jouluvalot, jotka nyt tunnelmoittavat partsiamme. Hyvä päivä ja huomenna vapaapäivä! Päiväkodissa on koulutuspäivä, joten otin päivän vapaaksi töistä. Ajatuksena mennä eläinmuseoon ystäväperheen kanssa ja pakkailla iltapäivällä viikonlopun reissulle. 



2 kommenttia:

  1. Eläinmuseo munkin lasten lemppari ja käyvät siellä n. kaksi kertaa kuussa.
    Mukavaa vapaata!

    Kiitos avusta ja pitelystä!

    VastaaPoista
  2. Mulla on varmaan krooninen vauvakuume :) onneksi järki on pysynyt vielä päässä :D

    VastaaPoista

Komenttisi on iloni, kiitos!