tiistai 20. marraskuuta 2012

Viikon kohokohdat

Arvatkaas. Nyt tulevana viikonloppuna se tapahtuu. Lähdemme kahdestaan läheisen ystäväni kanssa Tukholmaan humputtelemaan. Humputtelemisella tarkoitan reissua ilman omia lapsia. Yhteensä meillä on niitä neljä, kaikki poikia. Suuntaamme ihan ensin Tukholmassa tapaamaan kahta pientä ihmettä, ystäväperheen kaksostyttöjä, jotka juuri ovat vasta kotiutuneet sairaalasta. Olen nähnyt facebookissa kuvan, jossa toisen tytöistä jalka on pienimpi kuin äitinsä etusormi. Huh, siinä vähän vertailukohdetta tähän suureen maailmaan. Tyttöjen isoveli on varmasti pakahtua ylpeydestä. Odotan enemmän kuin innolla näkeväni koko suurperheen (nyt voi sanoa niin). Kova ikävä.



Tukholmassa luonnollisesti myös kierrellään ja ihaillaan yhtä Euroopan kauneinta kaupunkia. Istuskellaan rauhassa viinilasillisilla, shoppaillaan ja syödään jossain idyllisessä mestassa. Ideoita tähän viimeiseen?

Luin juuri netistä, että lauantaina juostaan Tukholmassa maratoni. Se voi olla hyvä tai huono asia, mutta ei se on varmaa, ettei se meidän minilomaa pilaa. Sää näyttää ennusteiden mukaan vähän kehnolta, mutta se voi hyvin vielä muuttua. Tässä huonoin skenaario:

(www.accuweather.com)

Samana viikonloppuna on muillakin perheenjäsenillä jännää tiedossa. Pankkiiri suuntaa perjantaina yöksi Tallinnaan työporukan kanssa. Samana päivänä Batman lähtee Vierumäelle mun vanhempien kyydillä. Pankkiiri, mummi ja Robin menee sinne perässä lauantaina.Vierumäellä vietetään pikkujouluja isolla perheporukalla.

Yksi eittämättä viikon suurin kohokohta on, pakko myöntää, huominen kampaaja. Viimeksi heinäkuussa kampaamotuolissa istuneena alkaa vähän kaksihaaraiset harottaa ja juurikasvu häiritsee. Tukkaa on ollut pakko pitää lähes päivittäin kiinni. Tossa kuvassa näkyy se varmaan yli viiden sentin tumma juurikasvu. Kiva saada tukka kuntoon ennen tyttöjen reissua. Pakkaamisenkin saa aloittaa, sekä Vierumäkeä, että omaa reissua varten, kivaa!


1 kommentti:

  1. Go go go ;) Kysyin muuten ravintelisuosituksia yhdeltä kaverilta, joka asuu Tukholmassa, joten saas nähdä, jos vaikka löydettäis joku hyvä mesta.

    VastaaPoista

Komenttisi on iloni, kiitos!