perjantai 21. joulukuuta 2012

Hyvä kuusi tuuri

Meillä kävi tänä vuonna hyvä mäihä joulukuusen suhteen. Oltiin päätetty, että Pankkiiri käy ostamassa sen torstaina ja raahaa pulkalla kotiin. Kuitenkin keskiviikkona mun töissä tuli viesti, että ilmaisia kuusia jaetaan sisäpihalla. Kuuset tarjoaa yksi tämän suuren toimistorakennuksen yritys. Juoksimme muutaman kollegan kanssa suoraan ulos ja noukimme mieluisat kuuset kainaloihimme. Meidän kuusi yöpyi toimistolla ja eilen vietiin se anopin autolla turvallisesti kotiin. Avattuamme kuusen kääröstään, saimme huomata, että se oli varsin kaunis ja tasainen. Tykkäämme myös tosi tuuheista ja runsaista kuusista.

Koristelimme lasten kanssa samantien kuusen ja käytimme koristelussa Pankkiirin isoisän ja isöäidin vanhoja askarreltuja tonttukäpyjä. Söpöjä! Kukakohan ne on askarrellut? Lisäksi kuuseen tuli lasisia kauniita kristallin omaisia koristeita sekä hopeita palloja. Viime vuonna ostetut kuusen valot osottautuivat rikkinäisiksi, joten valaistus puuttuu vielä kuusesta. Lapsuuden kodissa on aina ollut ja on edelleen aidot kuusen kynttilät, joten mekin aijomme varmasti siirtyä sellaisiin kunhan lapset vähän kasvaa.

Mutta parastahan kuusessa on sen huumaava tuoksu. Nyt jännäämme vaan karisteleeko toi kauheesti kun tuli olosuhteuden pakosta tehtyä sille aika pikainen sulatusoperaatio toimiston nurkassa. Kuitenkin ilmainen kuusi, voin vaikka hurvitella rahan edestä alennusmyyneissä!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!