perjantai 7. joulukuuta 2012

Kauhukohtaus?

Onko tässä neljää ikävuotta juuri lähenevässä vaiheessa jotain erikoista noiden känkkiksien kanssa? Batman on nyt viikon sisällä saanut kaksi kertaa hirveän raivarin keskellä yötä. Myös päivän känkkäilyjen määrä on nousussa. Eilen yhteensä kolme, joista yksi lievempi ja kaksi megaraivaria.

Viime yönä se alkoi puolen yön aikaan selkeästi painajaisesta. Kuulimme Batmanin itkun ja samalla "Typerys! Älääää!" huutoja. Menimme rauhoittelemaan häntä ja edelleen puoliunisuus jatkui. Mutta kun Batman vihdoin unestaan heräsi, alkoi hullut raivarit. Huuto, ympäri kämppä juoksentelu ja sekava mielentila kesti toista tuntia. Tämä tuntuu ikuisuudelta keskellä yötä hyssytellessä, ettei koko kortteli joutuisi valvomaan. Onneksi tällä kertaa Robin ei herännyt, toisin kuin aikasemmin tällä viikolla saman kohtauksen tapahtuessa. Sain vihdoin Batmanin rauhoittumaan pitämällä häntä sohvalla maaten otteessa ja rauhoittelemalla.

Todella hämmentävää käytöstä. Batman on valitellut kuulevansa juttelua öisin, joten ilmeisesti mielikuvitus laukkaa tuon ikäisellä ylikierroksilla. Mutta mistä noi raivarit laukeaa? Ainakin yksi syy voi olla, että Batman haluaisi meidän sänkyyn, mutta emme päästä. Tähän voisi olla lääkkeenä se paljon puhuttu unikoulu Robinille. Jos pikkuveli pysyisi isoveljen turvana, ei pakollista tarvetta ja halua meidän sänkyyn välttämättä olisi.

2 kommenttia:

  1. Meillä on myös samankaltaisia yökiukkuja, ei ehkä noin pahoja, mutta kiukkua ilman syytä keskellä yötä kuitenkin. Samoin päivällä kiukkuisuus ja helposti suuttuminen on selvästi lisääntynyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lieneekö jokin vaihe tai sitten joulupukin odotus alkaa käydä jo sietämättömäksi;)

      Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!