maanantai 17. joulukuuta 2012

Makkari

Oon laittanut kuvia tänne kaikista muista huoneista, paitsi makkarista ja kylppäristä. Tähän on syynsä. Ne kaksi ei kuulu mun suosikkeihin meidän kodissa. Muutamilla muutoksilla makkarista saisi kuitenkin kivemman ja kylppäriin on tulossa pian kokonaisvaltainen remontti. Palaamme siihen siis viimeistään silloin.

Makkari on vaihtanut järjestystä neljä kertaa sen reilun kahden vuoden aikana kun ollaan asuttu tossa kämpässä. Nyt on menossa viimeisin, pari viikkoa tuore järjestely. Pakko myöntää, että ihan ensimmäinen järjestys oli toimivin, mutta olosuhteiden pakosta ollaan tehty muutoksia. Robinia syntyessä jouduimme siirtämään huonekaluja, jotta pinnasänky saatiin yleensäkin mahtumaan huoneeseen. Tällöin meidän sänky oli myös kätevästi seinän vieressä, ettei kierimään oppinut vauva putoaisi sängystä. Heti kun siirsimme pojat yhteiseen huoneeseen nukkumaan, siirsimme taas sängyn alkuperäiseen järjestykseen.

Nyt halusimme uuden sohvan myötä vaalentaa olkkarimme värimaailmaa siirtämällä pitkä, tumma lipasto makkariimme. Olkkariin tuli myös huomattavasti lisää tarvittavaa tilaa ja avaruutta. Tämän myötä makkarissa oli olemassa vain yksi mahdollinen järjestys. Myös kirjahylly on löytänyt paikkansa lähikuukausina makkarin puolelta. Nyt makkari on kotonamme ainoa huone, jossa on tummaa puuta. Sinne se musta sopiikin ihan hyvin.

Tahtoisin jossain vaiheessa makkariin uusia muhkeita tyynyjä, uuden kattovalon, sekä maitokahvin väriselle seinälle jonkun ison taulun. Ihan ensin meidän tulee kuitenkin korvata muutossa rikki mennyt peilikaapin liukuovi uudella. 

Rikkinäinen peiliovi
Tahtomattamme viime aikoina perhepetinä toiminut tilaihme


Klaus Haapaniemen suunnittelemat mystiset Crane- tyynyt sopis musta hyvin tuomaan lisää luxusta makkariimme. Satumainen luontokuvio miellyttää erikoisuudellaan. Niitä on kahdessa värissä, vaalean harmaa* ja vihreän sävyinen*.




Lampuksi voisin nähdä jonkun pienen ja kultaisen herkän yksilön. Sopivia olis esimerkiksi Artekin klassikko Golden Bell* tai mulle uusi tuttavuus kurpitsan muotoa myötäilevä Calabash*- valaisin.


Golden Bell*

(kuvat: www.finnishdesignshop.fi)

(Postaus sis. yhteistyölinkkejä, jotka on merkitty * merkillä)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!