keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Tärkeitä uusia oppeja

Batman on oppinut pissaamaan seisaaltaan. "Äiti, katso. Pissaan kun herrasmies" kuului lorinan ohessa kun esikoiseni oli oppinut elämän yhden tärkeimmän taidon. Seuraava kysymys olikin, osaako äiti saman.

Robin osaa kiivetä kerrossängyn yläsänkyyn. Joka kerta kun lastenhuone tulee pelottavan hiljaiseksi, arvaan, että Robin siellä istuu ja heittelee pehmoleluja alas. Onneksi sängyssä on korkeat laidat, eikä se vielä ainakaan ole tajunnut seistä sängyssä. Sängyn edessä on myös aina iso sisustustyyny, jos syöksylaskua tulee joskus treenattua.

Batman osaa laulaa täydellisesti muutaman Fröbelin Palikoiden kappaleen. Säestyksenä toimii mykkä Guitar Heroen kitara. Jos hyvin käy, on joulupukki kuullut Batmanin kitaratoiveen ja saamme pian saada nauttia kokonaisvaltaisista musiikkiesityksistä. Robin toimii huuliharpun kanssa säestäjänä.

Molemmat pojat osaavat pelata pleikkaria. Batman tosin oikeasti paremmin kun äitinsä ja Robinin on vaan samalla saatava käteensä ohjain, jolla se sujuvasti rämppää. Voisi olla ihan hyvä tolla tekniikalla Tekkenissä ja muissa tasitelupeleissä. Tämä Robinin ohjain ei luonnollisesti ole päällä, mutta ei se itse sitä huomaa.

Robinin lempi eläin on leijona, eli "tiikeria" ja on todella hauskaa karjua sen lailla ja pelotella ihmisiä.

1 kommentti:

Komenttisi on iloni, kiitos!