tiistai 11. joulukuuta 2012

Vaativat lahjatoiveet

Batman on toivonut tänä jouluna vain muutamaa lahjaa. Niitä sitäkin sinnikkäämmin jankkaamalla. Vielä alkusyksystä lista oli pidempi, mutta nyt viime viikkoina se on toistellut seuraavaa kahta toivetta. Toy Storyn puhuva Jessie, jonka hattu irtoaa samalla tavalla kuin Woodien (joka Batmanilla jo on) sekä Napakymppi, eli Jessien ratsu. Tämän tulee olla sopivan kokoinen, että Jessie pystyy sillä ratsastamaan.

Ei siinä mitään, aika iisit lahjatoiveet. Mutta tässä on aika iso ongelma. Noita kahta ei saa mistään Suomesta. Ei verkkokaupasta, eikä liikkeistä. Buzz, eli Toy Story elokuvien päähenkilö löytyy ja sen Batman saikin viime jouluna. Woodien se sai meidän hääpäivämatkalta Köpiksen tuliaisena. Metsästimme yhden illan Pankkiirin kanssa Jessie- nukkea ja Napakymppi- ratsua kaikista UK:n verkkokaupoista. Kuitenkin EU:n sisältä se kannattaa tilata, ettei vielä tullimaksuista tarvitse huolehtia. Mutta hitsi, niissäkin ainakin toinen oli loppu tai puuttui valikoimista. Vihdoin molemmat löytyivät, mutta eri verkkokaupoista. Toinen Disney Storesta ja toinen Henley's verkkokaupasta. (Nyt kun katsoin, löytyi molemmat ensimmäisestä) Hinnat lelujen suhteen kohtuullisia, mutta jälkimmäisestä tuli järkyttävät postikulut päälle. Enemmän kuin itse tuote! Lopullinen summa lähenteli sataa puntaa. Siis vaan toisen lelun osalta. Mutta pakkohan se oli tilata.


(Kuvat: www.disneystore.com)

Kuitenkin nyt on jokailtaiset nukkumaanmenokänkkäilyt olleet sitä luokkaa, että itse vahvasti harkitsen toisen lelun eväämistä. Sitten joulupukki voisi selittää mistä tämä johtuu, niin oppisikohan lapsi siitä? Vai saako hän elinikäiset traumat? Kuitenkin Batmanin syntymäpäiväkin on pian alkuvuodesta, joten toinen lelu voisi olla kiva saada silloin. Ja saahan se muitakin lahjoja. Nyt kuitenkin jokapäiväinen joulupukille raportoiminen ja tonttujen kurkkiminen jatkuu. Jos vaikka alkaisi känkkikset helpottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!