perjantai 14. joulukuuta 2012

Viikonlopun tärpit

Kaikkea kivaa taas tiedossa. Ja mikä parhainta, tällä kertaa kaikki valmista, eikä vaadi järkestelyjä.

Tänään mennään tyttöporukalla syömään. Koossa on joukko Märskyn lukioajan uimarinaisia. Olimme uintiaikoina tiivis porukka. Facebookia saa kiittää siitä, että olemme aika vaivatta saaneet järkättyä tapaamisia. Reilu vuosi sitten tapasimme yhden uimarinaisen kotona nyyttärimeiningillä lasten kanssa ja tällä kertaa päätimme nauttia vain aikuisseurasta ja valmiiden ravintola-antimien edessä. Meille on varattu pöytä Piccolo Mondosta, eli tiedossa ihanaa italialaista. Toimii aina. Odotan iltaa innolla!

Huomenna menemme koko perheen voimin nukketeatteriin. MLL järjestää ja Nukketeatteri Pikku Kulkuri esittää esityksen nimeltään kirjanakin tunnettu Siilin joulu. Liput oli muutaman euron luokkaa, eli olimme onnekkaita ja nopeita varatessamme lippuja. Tämä tapahtuu huomenna iltapäivällä Munkkivuoren seurakuntatalolla. Robinille pitää varata kaikki mahdolliset rusinat ja muut viihdykkeet, jotta saamme nauttia koko esityksen yhdessä. Ja etukäteen pitää päättää kumpi vanhemmista pakon edessä esityksen missaa. Apus, en mä! Pankkiiri, luithan edellisen?



Sunnuntaina meidät on kutsuttu ystäväpariskuntamme luo. He muuttivat muutama kuukausi sitten uuteen asuntoon, emmekä ole nähneet sitä vielä. Uuden asunnon näkeminenhän on aina varsin mielenkiintoista, mutta toki pääasiassa odotamme ystävien ja niiden kisujen näkemistä.

Sellaista tiedossa. Kivaa, eikös! Toivottavasti johonkin väliin myös urheilua ja ulkoilua.



3 kommenttia:

  1. Heh... Mun piti ystävän kanssa mennä eilen Piccolo Mondoon syömään, mutta se olikin täyteen buukattu, joten vaihtuikin Grande Grilliin..! Oltais oltu samassa ravintolassa! :D

    -
    Karin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassu sattuma! Ois ollutkin kiva törmätä:)

      Poista
    2. Noh niin oiskin ollu! Noh, josko sitä törmäis ihan suunnitellusti joku kerta..? :)
      --
      Karin

      Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!