sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kymmenen ilonaihetta loppiaisen kunniaksi

Loppiainen. Toisin sanoen siivouspäivä, sillä kuusen neulaset täyttävät asunnon sekä rappukäytävän ja keräilemme varastoon viimeisetkin joulukoristeet.


Sain nunjulta haasteen, johon mieluusti tartun. Tarkoituksena on miettiä kymmenen juuri tällä hetkellä elämässä ilahduttavaa asiaa. Kuulostaapa helpolta. Ajattelin kuitenkin listata jotain hieman perhettä ja ystäviä vähemmän itsestään selviä ilonaiheita.

1. Lomapäivät.
Jäljellä kokonaista neljä. Ilo irti arvokkaasta ajasta lasten kanssa. Ja Zen- tila päälle, jotta hermot pysyy viileinä Pankkiirin huomenna palatessa töihin. Toistaalta usein juuri yksin lasten kanssa menee kaikki jotenkin helpoitein. Johtuu varmaan asenteesta ja rutiineista. 

2. Kreikkalainen salaatti.
Juuri tällä hetkellä The ruoka. Ja nimenomaan niin, että ei lainkaan vihersalaattia vaan ainoastaan seuraavat elementit: vihreää paprikaa, kurkkua kuorittuna, tomaatteja, pieniä kapriksia, punasipulia, kalamata- oliveja, aitoa fetaa, jonka päälle oreganoa ja oliivioljyä sekä ripaus suolaa. Miten niin terveellinen ei voi olla hyvää?


3. Aamut.
Näin lomalla ollaan päästy nauttimaan ainutkertaisesta uudesta vaiheesta. Meidän aamuvirkut lapset ovat nukkua posottaneet yli yhdeksään joka aamu! Heräämisenkin jälkeen ollaan vielä köllitty yhdessä sängyssä kunnes jaksetaan raahautua keittiöön valmistamaan aamupalaa. Korvaamattoman nautinnollista.

4. Sukset.
Parhaan ystäväni kahvakuulan rinnalle on tullut hyvä kilpailija. Pankkiirin sukset, kunnes aleista löytyy mulle ihkaomat. Vihdoin olen löytänyt syyn pitää edes vähän talvesta.


5. Netflix.
Kuka ikinä keksikin sen, on nero. Sain tänään loppuun Breakin Bad - sarjan, joka oli todella koukuttava. Noloa myöntää, mutta suorastaan tyhjä olo. Onneksi sarjaa on tehty vielä ainakin yksi tuotantokausi, joten nyt kun keksis vaan miten saan sen käsiini. 

6. Italia.
Toukokuuhun ei ole enää pitkä aika! Silloin taas Toscanan auringon alle. Tilasin jo netin aleista yhden mekonkin sinne.




7. Uudet työkuviot
Uudet haasteet tulee aina ottaa hyvällä. Nämä alkavat ensi perjantaina.

8. Kylppäriremontti
Nyt kun jaksaisimme vaan ryhdistäytyä, niin on tarkoitus suorittaa täysivaltainen remontti tässä alkuvuodesta. Suunnitteleminen alkaa lähiviikkoina. 

9. Batmanin ystävyyssuhteet
On sydäntä lämmittävää saada todeta, että esikoinen on siinä iässä, että omaa jo oikeita hyviä ystäviä. Naapurin tytön kanssa ollaankin puolin ja toisin ja sovittu naimisiin menosta. Myös poikakaverit ovat jo muuta kun riehumista varten Yhteinen sävel löytyy jo monen tutun lapsen kanssa.



10. Tulevan kevään vauvauutiset.
Ei omat. Noista myöhemmin lisää.  



2 kommenttia:

  1. Monta syytä olla onnellinen <3

    VastaaPoista
  2. 5) Mikäköhän kausi alkaa Nelonen Kinolta ihan kohta...? Mainoksessa luki vain "uusi kausi"...
    6) Minä tilasin kesäkuun (anopilta lahjaksi saadulle) Korfun matkalle (menisin mieluummin Italiaan, mutta lahja nyt on lahja heh) mekon ja mietin just DKNY Cozyn tilaamista, sehän ois ihan pakollinen matkalle ;)

    VastaaPoista

Komenttisi on iloni, kiitos!