tiistai 12. helmikuuta 2013

Päiväkodissa tapahtuvaa

Batmanin päiväkodista lähetetään kuukausittain uutiskirje, jossa kerrotaan kuulumisia ja tulevia tapahtumia. Tämä tapa on ihan loistava! Saadaan kokonaiskuvaa mitä kaikkea esikoisemme kokee päiväkodissa. Siellä kuitenkin vietetään merkittävä osa pienen ihmisen ajasta.

Lukiessani taas helmikuun kirjettä, ei voi muuta todeta kun olisipas ihanaa olla muksu! Niin kivoja tempauksia meidän päiväkodissa järjestetään. On laskiaisen pulkkamäkiretkeä (tänään), ystävänpäivätanssiaisia (torstaina), joka maanataina muskari, nukketeatteria, kirjastoreissuja, Kalevalanpäiväjuhlaa, pääsiäisnäytelmää ja -kirkkoa sekä koko perheen seikkailupolkuja. Keväämmällä on myös yhteispicnik toisen lähipäiväkodin kanssa, sekä perinteiset kevätjuhlat ja -retket. Teemaviikkoina on kirjallisuuteen ja urheiluun painottuvia jaksoja.

Ihan mielettömästi kaikkea sairaan kivaa! Vaikka sanotaan, että päiväkoti on lapsen työ ja rankkaa (niin varmasti usein onkin), niin toi ois kyllä mun unelmaduuni! Kiitos kuuluu mukaville ja todella aktiivisille päiväkodin työntekijöille. Meidän Batman on lähikuukausina alkanut viihtyä siellä kiitettävän hyvin. Myös hyviä ystävyyssuhteita on alkanut syntyä. Mikä helpotus se onkaan meille vanhemmille aikaisempien taisteluiden ja itkemään jäämisien jälkeen. Ah, ihana arki.

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi kivalta ja aktiiviselta päiväkodilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se onkin!:) Oltiin vielä syksyllä huolissaan ryhmäkoosta, mutta huoli osottautui turhaksi.

      Poista
  2. Ihana kun lapsellasi on kivaa. Onneks olkoon ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On se huojentavaa kun vihdoin näin. On ollut ennen kerhot ja päiväkodit vähän hankalia, eikä ole poika meinannut viihtyä.

      Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!