lauantai 23. maaliskuuta 2013

Tony osaa

Voi että meitä eilen hemmoteltiin. Oltiin työporukalla virkistymässä ja syömässä Tony's Delissä. Bulevardilla sijatsevaa italialista ei voi olla hehkuttamatta.

Ensinnäkin viinibaarin puolella saa varsin mainiota kuohuvaa, punkkua ja valkkaria n.kolmen euron lasihinnalla. Miljöö on sekä viinibaarin, että ala carten puolella varsin miellyttävä, vaikkakin keskenään erillainen. Baarialueen puolella on rento ja sohva-, rahi-, ja pöytäryhmiä on riitävästi sekä valaistus sopivan hämyinen. Ruokailupuolella taas ihastutti lasikatto, joka toi luonnonvaloa tilaan. Vaaleilla sävyillä ja klassisesti somistetut kattaukset miellytti silmää. Tilasta tulee väkisinkin mieleen meidän hääpaikka, joka sijaitseekin lähialueella.

Ja ruoka. Ei todellakaan puhuta mistään pizza- ja pastapaikasta vaan valikoimissa oli hienostuneempia välimeren antimia. Nyt Tony tarjosi risottoviikkojen kunniaksi kattavan valikoiman eri riisiruokia. Bliniviikot olivat alkuvuodesta - harmi, että tuli missattua ne. Alkupalana on mahdollisuus nauttia mielettömän maukkaita antipastipöydän herkkuja. Tarjolla oli mm. leikkeleitä, salamia, pecorinoa (hunajalla), chiapattaa, artisokkaa, ilmakuivattua kinkkua melonills,  marinoituja kasviksia, muna-perunapiiraasta, mozzarellaa, aurinkokuivattua tomaattia sekä oliiveja. Oli vaikea olla syömättä napaa täyteen näitä, osa porukasta valitsikin buffetin pääruoaksi. Itse valitsin tähän sahramirisottoa ja paistettua lohta. Risotto on musta aika helppo pilata - usein saa eteensä liian suolaisen tai ylikypsän annoksen. Tässä tapauksessa se oltiin osattu olla pilaamatta. Jälkkärinä mulla oli creme brule limesorbetilla. Edes pingoittunut nappi housuissa ei estänyt mua nauttimasta siitä. Ai että. Koko seurueemme tuntui olleen tyytyväisiä sekä ystävälliseen ja auttavaan palveluun sekä varsinkin ruoka-annoksiinsa.

Jatkoimme iltaa vielä viinibaarin puolella. Edullista skumppaa ja hauskoja juttuja. Kuitenkin hieman nolonkin aikaisin kotiin ja sängyssä ennen puolta yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!