keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Robin 2v.

Aprillipäivä 2011. Kolme päivää Robinin synnyttämisen käynnistämiskontrolliin. Perjantai klo.15. Alkaa säännölliset kivuliaat supistukset. Olen Batmanin kanssa kotona ja odottelemme Pankkiiria viikonlopun viettoon. Tunnin ajan tunnustelen suppareita ja ponnahdan ylös puhaltelemaan noin joka viides minuutti. Kun Batman alkoi ihmettelemään äitinsä tuskaa, päätän soittaa Pankkiirille, että josko lähtis töistä. Samantien Pankkiiri soittaa äitinsä meille vahtimaan Batmania ja aika pian töistä palattuaan suuntaammekin jo pakatun laukun kanssa Naikkarille. Siitä alkaa elämäni toinen synnytysseikkailu ja juuri ja juuri seuraavan päivän puolella näkee Robin päivänvaloa.

Eilen oli siis Robinin toinen syntymäpäivä. Lauloin sille onnittelulaulua jo synttäripäivää edeltävänä iltana unilauluksi, niin eiköhän se poika keskellä yöllä puoliunissaan hoilannut itselleen "paljonnonneaavaa". Muuten ei merkkipäivää vielä juhlittukaan, sillä ensi sunnuntaina järjestetään pienimuotoiset kakkukahvit sankarille. Meillä on edelleen selittämistä Batmanille, että mitä eroa on oikealla syntymäpäivällä ja sillä päivällä kun niitä juhlitaan. Elämän vaikeita asioita.

Paljon onnea rakas kuopuksemme, viikonloppuna juhlitaan!


2 kommenttia:

  1. Paljon onnea vaan pienelle! :)

    Toivotaan että teidän sankarinne ottaa jännityksen, vieraat, lahjat ja herkut vastaan paremmin kuin oma kolmevuotiaamme joka tyhjensi illalla syntymäpäiväpippaloidensa jälkeen vatsansa keskelle mattoamme, vieraiden keskelle jännityksen lauettua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista. :)

      Näin jälkikäteen hauska tarina muisteltavaksi. Vaikka ei oksentaminen koskaan kivaa ole! Kaksivuotias ei osaa vielä jännittää noin, mutta herkkuja voi tulla syötyä liikaa. ;)

      Poista

Komenttisi on iloni, kiitos!