lauantai 17. toukokuuta 2014

Kebabeläintä

Taas sarjassamme äijäruokaa ja "myönnän olevani väärässä ottaessani toistamiseen lisää" - ruokaelämys. Söimme nimittäin äsken Iskender Kebab ruokaa. Ihan sairaan hyvää. Pankkiiri teki salsakatikkeen itse ja lisukkeina oli jäävuorisalaattia, tomaattia, sipulia, suolakurkkua, pitaleipää, pepperoni chiliä ja tulisia makuja miedontamaan turkkilaista jogurttia. Kebabliha oli paistettu pannulla hieman rapsakaksi, joka teki tärkeän lisän annokseen. Lapattiin vaan ainekset kerroksittain lautaselle lisäten salsakastiketta muutamaan väliin. Helppoa! Lapsetkin tykkäsivät, joten varmasti tehdään tätä uudemman kerran.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Komenttisi on iloni, kiitos!